Krijg €34,- tegoed met deze Airbnb kortingscode!

Geld besparen op overnachtingen is altijd fijn toch? Als je bij Airbnb boekt, kan je nu bij je eerstvolgende boeking via Airbnb €34,- in je zak houden! Het enige wat je voor de Airbnb kortingscode hoeft te doen, is je via deze link registreren, en de €34,- staat direct op je account om te gebruiken!

Hoe gebruik ik de Airbnb kortingscode?

Het enige wat je hoeft te doen is je via de onderstaande knop registreren bij Airbnb. Dit kan met je Facebook account, Google account, of gewoon met je e-mailadres. Na je registratie staat het tegoed van €34,- bijgeschreven op je account: €25,- korting op je boeking en €9,- om te besteden aan een Airbnb ervaring. Bij je eerstvolgende boeking wordt dit vervolgens verrekend met het eindbedrag. De enige voorwaarde bij het gebruik van je Airbnb kortingscode, is dat het totaalbedrag van je boeking meer dan €65,- moet zijn en die van je Airbnb ervaring minstens €43,- .

Airbnb: meer dan eens onze redder in nood!

Wij maken regelmatig gebruik van Airbnb als we op reis zijn of er even tussenuit willen. Het is vaak wat goedkoper dan een eigen kamer in een hostel of een hotelkamer, en je komt op de meest leuke en unieke slaapplekken als je een beetje je best doet met zoeken. Zo hebben we in een tipi net buiten het centrum van Gent geslapen en in een uniek, knalgeel, vintage camperbusje. Vaak mag je gewoon gebruik maken van de keuken van de host of heb je je eigen keukentje tot je beschikking, die, in tegenstelling tot sommige hostels, compleet en in goede staat is.

 

Airbnb kortingscode - camper Kees
De vintage camper, genaamd Kees

 

Ook op reis heeft Airbnb ons al regelmatig uit de brand geholpen waneer we last-minute een slaapplek nodig hadden. Wanneer je niet te kritisch bent op je slaapplek, is er bijna altijd wel wat te vinden. Daarnaast is het tof dat je altijd bij mensen slaapt die uit de omgeving komen en die kunnen je bijna altijd meer vertellen over de écht bijzondere plekjes dan de lokale VVV. 

Airbnb kortingscode - tipi Gent
Overnachten in een tipi aan de rand van het centrum in Gent

Airbnb: gemakkelijk, veilig en eerlijk

Wij vinden het een groot voordeel dat je bij Airbnb redelijk specifiek kan zoeken naar een slaapplek. Dat scheelt scrollen door al die accomodaties die voor jou toch niet interessant zijn. Wil je per sé in een bepaalde wijk overnachten? Dan kun je door op de kaart te zoeken snel een geschikte slaapplek vinden. Door de recensies die huurders over een locatie schrijven, krijg je een goede indruk van wat je kan verwachten en met wie je te maken hebt. Om veiligheid te garanderen heeft Airbnb van alle hosts de gegevens, plus een kopie van hun paspoort of identiteitskaart. Na afloop van de huurperiode kan een verhuurder trouwens ook een recensie schrijven over jou als huurder. Zo weten toekomstige verhuurders ook direct wie zij over de vloer krijgen.

 

Wil je je €34,- tegoed innen? Klik hier voor de kortingscode!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer avonturen