Over ons

Hi!

Wat krijg je als je een voomalig buitensportinstructeur turned fotograaf en een online marketeer met een passie voor schrijven die allebei gek zijn op hun rugzak en nieuwsgierig zijn naar wat de wereld nog meer te bieden heeft bij elkaar zet? … Dutchies Outside!

Wij zijn Juul en Britte, een ondernemend stel dat nieuwsgierig is naar de rest van de wereld, zowel via de gebaande als ongebaande paden. Waar een wil is, is een weg naar onze mening, vandaar onze tagline: just get out there! Na veel trips met onze rugzak en tent in de middle of nowhere, hebben we het in 2019 over een andere boeg gegooid: al onze spullen verkocht of opgeslagen, om voor onbepaalde tijd de wereld te verkennen!

Tijdens zo’n reis leer je veel over jezelf en wat je belangrijk vindt. Klinkt cliché, maar zoals de meeste clichés schuilt er een kern van waarheid in. Want hoe mooi Azië ook was, we misten het ongedwongen bergwandelen in Europa. De prachtige uitzichten in de Alpen, de eindeloze riviertjes die hun weg vinden, de gezellige berghutten… De mogelijkheid om simpelweg je bergschoenen aan te trekken, je rugzak om te doen en de bergen in te trekken. Sindsdien ligt de focus van onze blog nóg meer op outdoor en dan met name hiken. Want dat vinden we het allerleukste om te doen. 

Heb je vragen? Stel ze gerust via het formulier op deze pagina of via ask@dutchiesoutside.nl. Je kan natuurlijk ook bij ons aanhaken op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven!

Britte Koppel

Britte Koppel

Al jaren in de ban van reizen en wil dan ook maar wat graag de wereld ontdekken! Grenzen verleggen, het avontuur opzoeken en dat in combinatie met overal ter wereld werken, dat klinkt voor haar als een droom. Wordt ook heel blij van lekker eten, houdt van slenteren door onbekende steden en probeert zo nu en dan de fotografe uit te hangen. Met wisselend succes… Overdag druk met haar eigen marketing- en communicatiebureau en is constant op zoek naar nieuwe manieren om zichzelf én haar bedrijf te verbeteren. Voor haar is reizen een manier om jezelf te ontdekken.

Juul Sam

Juul Sam

Weet niet beter dan als van kleins af aan kamperen in de zomervakantie. Waar wandelen met zijn ouders toen een “must” was (wat hij ook zeker liet blijken), trekt hij nu het liefste zo veel mogelijk zijn bergschoenen aan om eropuit te gaan! Wat kan je dan beter doen dan werken in de bergsport?! Hiermee heeft hij zo’n zeven jaar elke zomer in Slovenië doorgebracht. Toen hij Britte leerde kennen, maakte hij ook kennis met haar fotocamera. Inmiddels heeft hij de bergsport als beroep achter zich gelaten en is hij hard op weg om zich wegwijs te maken in de wereld van de fotografie!

Samenwerken?

Lijkt het je wat om op een laagdrempelige, passende manier in contact te komen met je doelgroep? Dan maken we graag kennis met jou en je merk, reisbestemming of product. Wij werken altijd met op maat samenwerkingen en bieden jou én daarmee onze lezers geen ‘one size fits all’.

We kunnen onze website en sociale kanalen op verschillende manieren inzetten, afhankelijk van de doelen die je met jouw campagne wilt bereiken. Social sponsoring, advertorials, persreizen, affiliate programma’s, gastartikelen… Er is veel mogelijk! Britte’s achtergrond in online marketing helpt je om het allermeeste uit je campagne te halen.

Met deze bedrijven hebben we al leuke en succesvolle samenwerkingen opgezet:

Wil je meer weten over de mogelijkheden of gewoon eens sparren? Stuur even een mailtje naar ask@dutchiesoutside.nl of neem contact met ons op via Instagram.

 

Een kleine disclaimer

Bij advertorials of gesponsorde reviews zullen we altijd onze lezer in het achterhoofd houden. Alle artikelen op DutchiesOutside.nl zijn gebaseerd op onze eigen mening of eigen ervaringen, zelfs als voor de inhoud ervan betaald is. Voor onze lezers communiceren we dit duidelijk door de tag ‘advertorial’ onder het artikel toe te voegen. We zijn eerlijk en open over onze mening naar onze volgers en zullen een product of bestemming nooit mooier voordoen dan het is.

Binnenkort zijn we in

Frankrijk, Verenigd Koninkrijk (Londen), Spanje, Slovenië

Heb je een vraag, opmerking of wil je gewoon even sparren?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons op Instagram