Winactie! Je eigen grote wereldkaart aan de muur? [adv]

Voor iedereen die op zoek is naar een echt opvallende muurdecoratie is een grote wereldkaart perfect. Zo’n wereldkaart kan een complete muur vullen. Een mooie manier om een grote wereldkaart toe te voegen aan je interieur is door bijvoorbeeld fotobehang te gebruiken. Een complete muur bedekt met een kaart klinkt misschien heftig, maar het resultaat kan heel mooi zijn! Vooral wanneer je kiest voor een wereldkaart met rustige kleuren, zoals zwart en wit.

Wij zijn helemaal fan van deze interieurtrend! Er is zoveel keuze als het gaat om wereldkaarten dat deze trend in elk interieur toe te passen is. Naast wereldkaarten is er een andere wanddecoratie trend die we veel terug zien komen in de interieurbladen en woonprogramma’s: stadskaarten. Stadskaarten zijn hippe en gedetailleerde weergaven van jouw favoriete steden. Een zwart-witte weergave van de wijken van Amsterdam bijvoorbeeld. Super leuk en helemaal hip. Bekijk de foto’s hieronder voor nóg meer inspiratie.

Psst… Wil je zelf zo’n gave wereldkaart aan de muur? Scroll dan even verder en doe mee aan onze winactie. Je maakt kans op een tegoedbon van maar liefst €100,- bij wereldkaarten.nl.

Een mooie wereldkaart in huisWin een grote wereldkaartWereldkaart winnenGrote wereldkaart

Winnen: tegoedbon van 100 euro voor wereldkaarten.nl

Lijkt het jou wat, zo’n grote wereldkaart aan de muur? Wij mogen een tegoedbon ter waarde van €100,- weggeven waarmee je er zelf eentje mag uitkiezen op de website van Wereldkaarten.nl. Je kunt kiezen uit de een kaart op canvascompany.nl, een poster of een textielposter. Wat moet je doen om kans te maken?

 • Like de pagina van Dutchies Abroad op Facebook
 • Vul onderstaand formulier in
 • Reageer vóór 31 augustus 2018

We kiezen op 1 september een willekeurige winnaar uit op basis van de ingestuurde reacties 🙂 Hou daarvoor onze Facebookpagina in de gaten!

Helaas, je kunt niet meer meedoen met deze winactie. Volgende keer beter!

[bsc_separator style=”solid” height=”2″]

Dit artikel is geschreven door de redactie van Wereldkaarten.nl.

Delen:

Eén reactie

 1. Whoop, whoop thuiszijn heeft óók wel wat,
  me eigen bed, een warm bad.
  Toch blijft de verte me lokken
  en ben ik zó weer vertrokken.
  Een mooie wereldkaart zou ik daarom graag winnen zodat ik met afvinken kan gaan beginnen #Duimen #winnen #Reizen #Bucketlist ✓

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer avonturen