Ultieme roadtrip playlist: de beste muziek voor onderweg!

Roadtrippen is voor veel mensen de ideale manier van reizen. In de auto stappen en maar zien waar je uitkomt; heerlijk! Voor ons is een roadtrip niet compleet zonder muziek, een goede roadtrip playlist is onmisbaar. Bepaalde nummers kunnen je weer helemaal terugbrengen naar een specifieke bestemming of die leuke vakantie. Het is ook dé manier om helemaal in de vakantiesfeer te raken voordat je vertrekt. Wij hebben vast een beginnetje gemaakt met onze roadtrip playlist op Spotify!

 

Sharing is caring! Daarom hebben we een playlist aangemaakt in Spotify met onze favoriete nummers die voor dat extra beetje beleving zorgen tijdens je reis. En via het formulier onderaan deze blog kun jij ook jouw favorieten aandragen voor de lijst. Op deze manier creëren we samen een mooie playlist met muziek voor de vele roadtrips die ongetwijfeld nog gaan komen! Denk er wel aan om de playlists offline beschikbaar te maken als je ‘m ook buiten Nederland wilt gebruiken. Tegenwoordig kun je wel binnen Europa je 4G of 3G internetbundel gebruiken zonder dat dit je extra kosten oplevert. Maar muziek streamen via Spotify kost je veel data, daarom kies ik er vaak voor om mijn favoriete playlists offline beschikbaar te maken.

De ultieme roadtrip playlist: een mix van muziekstijlen

De roadtrip playlist staat vol met allerlei verschillende nummers, van singer-songwriter tot zomerse beachvibes en van nieuwe hits tot de klassiekers. Zo ontdek je tegelijkertijd nieuwe muziek én nieuwe bestemmingen 🙂 Bij een roadtrip maakt het niet uit hoe ‘fout’ een nummer eigenlijk is. Het gaat bij muziek onderweg om de beleving, dat je lekker kunt meezingen (of een poging doen tot) en dat het nummer je achteraf weer herinnert aan die ene bijzondere plek of reis.

 

 

We zijn benieuwd naar jouw aanvullingen op deze roadtrip playlist! Volg onze playlist op Spotify en vul het formulier hieronder in om je eigen nummers toe te voegen, of laat ons in de comments hieronder welke nummers volgens jou echt niet mogen ontbreken on the road. 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer avonturen